PGB Portaal

Heeft u van ons een brief ontvangen dat u gebruik kunt maken van het PGB Portaal? Goed nieuws. Voortaan regelt u uw pgb-administratie snel, gemakkelijk, overzichtelijk en veilig in het PGB Portaal. Van het opstellen van een zorgovereenkomst samen met uw zorgverlener tot het declareren van de zorg. Heeft u geen brief ontvangen? Vermoedelijk is er een reden waarom u helaas nog niet aangesloten kunt worden op het PGB Portaal. Zodra dit wel kan informeren wij u hierover.

Ga naar het PGB portaal.

 

Veelgestelde vragen

Op mijnpgb.nl staan veelgestelde vragen, bijvoorbeeld over de werking en het gebruik van het PGB Portaal en de wijze van declareren. Handig voor u en uw zorgverlener(s).

De voordelen van het PGB Portaal

 • Meer gemak, minder fouten
  De zorgovereenkomsten en declaraties die u invoert worden voor een groot deel automatisch gecontroleerd door het portaal, dit voorkomt fouten en de verwerking gaat sneller.
   
 • Invullen gaat sneller
  U hoeft niet elke keer opnieuw uw eigen gegevens en die van uw zorgverlener in te vullen. Deze gegevens worden opgeslagen in het profiel. Dat scheelt tijd.
   
 • Zorgovereenkomst makkelijker opstellen
  In het PGB Portaal kunt u samen met uw zorgverlener een zorgovereenkomst digitaal opstellen en ondertekenen. U ziet alleen de vragen die op uw situatie van toepassing zijn. Dit maakt het opstellen makkelijker en overzichtelijker.
   
 • Declaraties meteen goedgekeurd voor uitbetaling
  Het PGB Portaal controleert meteen of uw declaratie klopt met de afspraken in de zorgovereenkomst. Als u de declaratie indient, weet u zeker dat de declaratie wordt uitbetaald.
   
 • Beter samenwerken
  Budgethouders, zorgverleners, zorgkantoren, gemeenten en de SVB werken allemaal in hetzelfde portaal. Hierdoor gaat de samenwerking beter. Alle partijen kunnen alleen die gegevens bekijken die zij zelf nodig hebben.

Log in en ontdek het gemak

Ga naar het PGB Portaal en log veilig in met uw DigiD. Of lees eerst meer informatie over het PGB Portaal in de folder (pdf).

 

Ga naar het PGB Portaal.

 

Lees meer in de brochures:

 

Vragen over het PGB Portaal

Als u nog vragen heeft kunt u contact opnemen. Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 08.30 uur en 17.00 uur op het telefoonnummer 0570 - 687451. Of stuur een e-mail naar pgb@eno.nl.