• Home
  • Wlz voor cliënten

Zorgaanbieder zoeken

Heeft u een CIZ indicatie en bent u op zoek naar een geschikte zorgaanbieder die Zorg in Natura levert?

Via de online Zorgatlas kunt u gemakkelijk en snel zoeken naar Wlz-zorg in de regio van het zorgkantoor Midden IJssel. De zorgatlas laat zien welke zorgaanbieders de door u gezochte zorg leveren en wat de gemiddelde wachttijden zijn.

PGB Portaal

Regel uw zorg makkelijk in het PGB Portaal

Bent u uitgenodigd om het PGB portaal te gaan gebruiken. En heeft u nog vragen? U vindt veel antwoorden op uw vragen in het PGB Portaal.

Ga naar het PGB Portaal

Informatie en maatregelen coronacrisis

Informatie voor pgb-houders
Bent u pgb-houder en heeft u vragen over de gevolgen voor uw pgb? Veel antwoorden en informatie vindt u op de pagina Pgb en coronavirus

Informatie voor zorgaanbieders

Heeft u als zorgaanbieder vragen over de gevolgen van de coronacrisis? We houden u op de hoogte op de pagina Zorgaanbieders en coronacrisis.

Algemene informatie over gevolgen voor cliënten in de Wet langdurige zorg

Deze informatie plaatsen wij op onze nieuwspagina.

 

Heeft u vragen?
Ons kantoor is vanwege de genomen maatregelen tijdelijk gesloten. Wij zijn telefonisch en via e-mail bereikbaar. Naar onze contactgegevens.

 

 

 

 

Regiovisie van Zorgkantoor Midden IJssel

Zorgkantoor Midden IJssel beschrijft in zijn regiovisie de stip op de horizon; een klein, cliëntgericht zorgkantoor met een zichtbare meerwaarde in regio Midden IJssel. De komende jaren zet ons zorgkantoor belangrijke stappen om deze stip op de horizon te verwezenlijken. Daarbij hanteren we zes leidende principes: 1) cliëntgerichte zorg, 2) hoogwaardige zorg, 3) toegankelijke zorg, 4) samenhangende zorg, 5) doelmatige zorg en 6) vermindering van administratieve lasten. Benieuwd geworden? Bekijk onze complete regiovisie.